Fitoni IPHONE 7

Nov 29.2016

• Bëni fotografi apo video me borën e këtij dimri dhe na dërgoni atë me mesazh në faqen tonë deri më 1 Shkurt 2017.
• Postimi, i cili merr më së shumti ‘Like’ do të shpërblehet me një Iphone 7.

Për të konkurruar, ju duhet ta bëni ‘Like’ faqen Bora dhe ta bëni ‘share’ këtë postim.

Nxitoni!