#HappyBora – fitoni një ulëse të fëmijëve Chipolino

Dec 9.2016

Bëhuni pjesë e kampanjës #HappyBora duke dërguar fotografi ose video nga momentet e lumtuara me fëmijën tuaj dhe kështu hyni në garën në të cilën ju mund të fitoni një ulëse të fëmijëve Chipolino.

Përparësi do të kenë ata të cilat kanë të vendosur ndonjë
produkt të brendit Bora në foto ose video.

Loja shpërblyese vlen për rrjetet sociale Facebook dhe Instagram si dhe zgjat deri në fund të muajit janar të 2017-tës, ndërsa deri atëherë ne do të kemi çdo javë nga një fitues.

#HappyBora